Barnefrisør

Barnefrisør på Ellingsrud i Oslo.

Behov for barnefrisør? Vårt mål er at alle, store som små skal trives godt hos oss. Salongens gode atmosfære og dyktige frisører kan tilby deg som kunde alt innen hårbehandling av både barn og voksene. Vår lange erfaring innen faget gjør så vi i felleskap sammen kan komme frem til et resultat både du og barnet ditt skal bli fornøyd med.

Mange foreldre gruer seg til barnas første frisørtime. Kanskje et indre bilde av at barna skriker, vrir seg og får saksa i øret kan føre til at man utsetter turen lenger enn nødvendig. Hos Ellingsrud frisør trenger du ikke å bekymre deg over at frisørtimen skal bli kaotisk. Vår salong er vant til å ha barn på besøk og har lang erfaring i hvordan man skal håndtere slike situasjoner. Vi gjør gjerne litt stas på barnet når de kommer for å klippe seg. De får som regel en liten sjokolade, og vi forteller dem at de får en overraskelse etter de har klipt seg. Da blir frisørtimen ekstra spennende for barna. Jo tidligere man tar med barna til frisøren, jo bedre blir denne opplevelsen både for mor og barn.

 

Tjenester: Dameklipp Herreklipp Barneklipp Skjeggklipp Vippe extensions Frisyre-bryllup

 

Du finner våre salonger på Ellingsrud, Furuset, Lørenskog, Alna, Grorud, Stovner og Oslo.

Vi tilbyr deg den beste servicen til enhver tid. Kom gjerne innom for en prat eller har du spørsmål angående timebestilling eller om noen av våre tjenester/produkter, ta gjerne kontakt med oss i dag.
Du kan nå oss på telefon 22 32 04 02 eller sende oss en E-post: post@ellingsrudfrisor.no.

Velkommen til oss!

 

Gå til: Hjem Hårprodukter Om oss Kontakt oss