Barneklipp

Barneklipp

Barnefrisør på Ellingsrud i Oslo. Fin barneklipp, for gutt og jente. Selv om man er liten vil man da gjerne være fin på håret, og det blir du her.

Bestill time

Barnefrisør

Ellingsrudåsen Frisør tilbyr barne klipp i beste kvalitet. Vi sørger for en frisyre som gjør både foreldre og barn glade. En forutsetning for at vi kan oppnå gode resultater er å forstå hva våre yngste kunder ønsker seg. Dette er ikke alltid like lett, og da er det viktig at du som ledsager hjelper litt til i konsultasjonen. Slik sikrer vi oss en hårklipp som alle blir fornøyd med. Vi har lang erfaring med barneklipp, og hos oss er barnet ditt i trygge hender. Uansett om barnet ønsker en moderne frisyre, eller bare ønsker en liten stuss, finner vi en barne klipp som passer. Dyktige frisører som vet hva de gjør, utfører klippingen av barnet ditt. Ung som gammel synes det er kjipt når klippen ikke ble som forventet, så derfor sørger vi alltid for å sikre oss en felles forståelse av hvilken frisyre som ønskes. Dersom du er i tvil i forhold til barneklipp kan vi hjelpe til med både frisyre- og stylingtips.

 

frisør barn

 

Gutteklipp og jenteklipp

Barn er opptatt av å være fine på håret, og det er litt forskjell mellom kjønnene, naturlig nok. Vår barnefrisør har god erfaring med både gutteklipp og jenteklipp. Vi opplever at jenter og gutter, har litt forskjellig behov og ønsker, og vi lytter til barnets behov. Generelt tar hårklipp for gutter, noe mindre tid, enn hårklipp for jenter.

 

Frisør for barn i alle aldre

Våre frisører utfører barneklipp, for barn i alle aldre. Små barn kan være litt urolige, og utålmodige. Vår barnefrisør har god erfaring med også barneklipp for små barn, ned til tre år. Vi er opptatt av at det skal bli en fin opplevelse, for barnet og foreldrene.

Andre tjenester: Dameklipp   Herreklipp

 

barneklipp oslo

 

Barneklipp til konkurransedyktig pris

Det er mange frisører i Oslo, som tilbyr barneklipp. Pris for barnefrisør, varierer mellom salongene. Ellingsrudfrisør AS er verken billig eller dyre. Våre tjenester ligger på markedspris. Det sikrer deg som kunde, en tjeneste av høy kvalitet. Kontakt oss for pris på barneklipp.

Allsidig frisør i tillegg til barne klipp

Vi tilbyr ikke bare barneklipp i beste kvalitet, men har også et komplett tilbud for alle som ønsker å gi håret sitt det lille ekstra. Med damefrisør og herrefrisør samt spesialister på barneklipp, hvor alle innehar solide kompetanser kombinert med lang erfaring gjør dette vårt tilbud svært attraktivt for alle som ønsker kvalitet til hyggelige priser. Kom innom salongen, så finner vi sammen ut av å realisere alle dine ønsker. Vi har også et bredt sortiment av kvalitetsprodukter.

Ønsker du rabatt på barneklipp eller våre øvrige tjenester? Da kan vi tilby klippekort der du får den 10. klippen gratis.

Vår beliggenhet på Ellingsrudåsen T-bane-stasjon gjør det enkelt å stikke innom - uansett hvor i Oslo du bor. Vi har mange kunder som tar turen innom på vei til Alna, Karihaugen, og Furuset. Har du spørsmål vedrørende vårt tilbud innen barneklipp er det bare å kontakte oss på enten telefon 22 32 04 02 eller mail.

 

barnefrisør oslo

Barnefrisør Oslo

Ellingsrud Frisør tilbyr barneklipp for gutt og jente, på Ellingsrud og omegn. Det inkluderer steder som Lørenskog, Røykås, Visperud, Kjenn, Skårer, Finstadjordet, Fjellhamar, Strømmen, Vestli, Romsås, Stovner, Smedstua, Haugenstua, Høybråten, Grorud, Furuset, Kalbakken og Alnabru.

 

Veibeskrivelse fra Lillestrøm

Kart med veibeskrivelse fra Lillestrøm, til Ellingsrudfrisør AS.

  • Ta inn på 120 / Solheimsgata, kjør 167 m. Ta 3. høyre i rundkjøringen inn på 120 / Jernbanegata, kjør 199 m. Kjør 2. høyre i rundkjøringen, kjør 375 m. Følg 2. høyre i rundkjøringen inn på 159, kjør 219 m.
  • Følg 2. høyre i rundkjøringen, kjør 2,1 km. Fortsett inn på 159 / Strømsveien, kjør 4,6 km. Fortsett inn på Strømsveien, kjør 355 m. Kjør 3. høyre i rundkjøringen inn på 163 / Lørenskogveien, kjør 108 m.
  • Fortsett 1. høyre i rundkjøringen, kjør 92 m. Sving 1. høyre i rundkjøringen inn på Solheimveien, kjør 122 m. Fortsett inn på Karihaugveien, kjør 10 m. Bomstasjon: fra 31 til 104 kr, kjør 128 m Karihaugveien
  • Sving venstre inn på Edvard Munchs vei, kjør 9 m. Kjør høyre inn på Dragonstien, kjør 22 m. Videre høyre inn på Pionerstien, kjør 48 m. Ellingsrud frisør AS, Edvard Munchs vei, Oslo.
Veibeskrivelse fra Oslo S

Kart med veibeskrivelse fra Oslo sentrum, til Ellingsrudfrisør AS.

  • Oslo sentralstasjon, Oslo (Stasjon), kjør 166 m. Ta inn på Trelastgata, kjør 41 m. Fortsett inn på Havnegata, kjør 27 m. Fortsett inn på Robert Levins gate, kjør 15 m. Kjør venstre inn på Dronning Eufemias gate, kjør 528 m. Sving høyre inn på Kong Håkon 5.s gate, kjør 8 m. Ta 2. høyre i rundkjøringen inn på Kongsveien, kjør 379 m.
  • Fortsett inn på E6, kjør 1,1 km. Ta inn på E6, kjør 159 m. Bomstasjon: fra 24 til 104 kr, kjør 2,9 km E6 Lodalen. Følg E6, kjør 1,5 km. Bomstasjon: fra 31 til 104 kr, kjør 2,5 km E6 Alnabru. Ta 2. høyre i rundkjøringen inn på Karihaugveien, kjør 517 m. Sving høyre inn på Edvard Munchs vei, kjør 398 m.
  • Følg høyre inn på Dragonstien, kjør 22 m. Kjør høyre inn på Pionerstien, kjør 48 m. Ellingsrud frisør AS, Edvard Munchs vei, Oslo.

 

Gå til: Hjem Hårprodukter Om oss Kontakt oss