Barneklipp

Barneklipp

Ellingsrud Frisør tilbyr barneklipp i beste kvalitet. Selv om man er liten vil man da gjerne være fin på håret, og det blir du her. 

Bestill time

Barneklipp for ekte barn

Ellingsrudåsen Frisør tilbyr barne klipp i beste kvalitet. Vi sørger for en frisyre som gjør både foreldre og barn glade. En forutsetning for at vi kan oppnå gode resultater er å forstå hva våre yngste kunder ønsker seg. Dette er ikke alltid like lett, og da er det viktig at du som ledsager hjelper litt til i konsultasjonen. Slik sikrer vi oss en hårklipp som alle blir fornøyd med. Vi har lang erfaring med barneklipp, og hos oss er barnet ditt i trygge hender. Uansett om barnet ønsker en moderne frisyre, eller bare ønsker en liten stuss, finner vi en barne klipp som passer.

Dyktige frisører som vet hva de gjør, utfører klippingen av barnet ditt. Ung som gammel synes det er kjipt når klippen ikke ble som forventet, så derfor sørger vi alltid for å sikre oss en felles forståelse av hvilken frisyre som ønskes. Dersom du er i tvil i forhold til barneklipp kan vi hjelpe til med både frisyre- og stylingtips.

 

Andre tjenester: Dameklipp Herreklipp Skjeggklipp Vippe extensions Frisyre-bryllup

I tillegg til barne klipp er vi er en allsidig frisør

Vi tilbyr ikke bare barneklipp i beste kvalitet, men har også et komplett tilbud for alle som ønsker å gi håret sitt det lille ekstra. Med damefrisør og herrefrisør samt spesialister på barneklipp, hvor alle innehar solide kompetanser kombinert med lang erfaring gjør dette vårt tilbud svært attraktivt for alle som ønsker kvalitet til hyggelige priser. Kom innom salongen, så finner vi sammen ut av å realisere alle dine ønsker. Vi har også et bredt sortiment av kvalitetsprodukter.

Ønsker du rabatt på barneklipp eller våre øvrige tjenester? Da kan vi tilby klippekort der du får den 10. klippen gratis.

Vår beliggenhet på Ellingsrudåsen T-bane-stasjon gjør det enkelt å stikke innom - uansett hvor i Oslo du bor. Vi har mange kunder som tar turen innom på vei til Alna, Karihaugen, og Furuset.

Har du spørsmål vedrørende vårt tilbud innen barneklipp er det bare å kontakte oss på enten telefon 22 32 04 02 eller mail.

 

Gå til: Hjem Hårprodukter Om oss Kontakt oss