Bestill frisørtime i dag!

Ellingsrud frisørsalong ble etablert i 1982 og nåværende eier tok over i 1991. Hos oss har vi en lærling og tre frisører med tilsammen over 20 år i bransjen.
Vi kan dermed si at vi har en solid erfaring med hår og styling. Vi er opptatt av å tilby alle våre kunder all slags frisyre og holder oss derfor stadig oppdatert på nyheter og produkter. Vi vektlegger kvalitet og personlig service, og våre frisører holdes oppdatert på trender gjennom kurs og kvalitetssikring. Vi er stolte av vårt opplæringsprogram for frisørlærlinger, og vi kan vise til gode resultater.

Møt våre engasjerte, kunnskapsrike og dyktige frisører!
Vi i Ellingsrud frisør ønsker å gi deg en god opplevelse og en frisyre som kler deg og din livsstil. Det er viktig for oss i Ellingsrud frisør at du som kunde forstår behandlingene vi ønsker å gjennomføre og det vi anbefaler på hva som er mulig for ditt hår. Vi legger derfor vekt på kommunikasjon mellom frisør og kunde, så vi er helt sikre på at vi er på vei mot samme mål. Vi vil også at kundene våre ikke bare er flotte på håret når de forlater salongen, men også at de klarer å opprettholde frisyren flott selv. Det er tross alt flest hverdager, så vi vil forklare og undervise kundene våre hvordan de skal få til dette hjemme og hvordan og hvorfor vi anbefaler de metodene/teknikkene til akkurat deg. Du finner våre salonger på Ellingsrud, Furuset, Lørenskog, Alna, Grorud, Stovner og Oslo.

Vi tilbyr deg den beste servicen til enhver tid. Kom gjerne innom for en prat eller har du spørsmål angående timebestilling eller om noen av våre tjenester/produkter, ta gjerne kontakt med oss i dag.

Du kan nå oss på telefon 22 32 04 02 eller sende oss en E-post: post@ellingsrudfrisor.no.

Velkommen til oss!