Dameklipp

Damefrisør

Vi har lang erfaring med dameklipp. Utfører alle de klassiske frisørtjenestene som for eksempel klipp, farging, striping, strukturomforming eller oppsett av hår.

Bestill time

Vi har lang erfaring med dameklipp.

Vi utføre alle de klassiske frisørtjenester, og kan kombinere flere farger og teknikker slik at vi kan få fram akkurat den stilen du ønsker.

Vi er en salong med solide kompetanser. Hos oss jobber 3 frisører med over 20 år i bransjen og en lærling. Med andre ord har vi solid erfaring med hår og dette gjør at håret ditt alltid er i trygge hender her hos vår damefrisør.

Vi vekter oppdatert kunnskap om motebildet, nyheter og produkter høyt. Ser du etter en damefrisør som er dyktig, imøtekommende og som kan gi deg gode råd i forhold til styling av håret ditt, er det bare å stikke innom hos oss. Vi kan dame klipp!

Vi tilbyr en rekke tjenester for damer i alle aldre inkludert:

En damefrisør som gjerne gir råd og stylingtips

Ønsker du gode råd til hvordan du kan skape nytt liv i håret ditt? Eller kanskje du overveier å legge om stilen din helt? Dette er noe vi som damefrisør har med å gjøre på daglig basis, og vi kan derfor gi deg gode råd og tips i forhold til hvordan du best realiserer ønskene dine.

Alt sammen foregår i en behagelig og avslappet atmosfære. Vi har gjort mye ut av å etablere trivelige omgivelser der du kan senke skuldrene og la profesjonelle hender stelle med håret ditt.

Vi har gunstig beliggenhet på Ellingsrudåsen T-bane-stasjon. Derfor er det enkelt for deg å besøke oss uansett hvor i Oslo du bor, og spesielt fra Alna, Karihaugen, og Furuset. Og om du ønsker å kombinere besøk hos damefrisør med en barneklipp for gullungen eller en pode kan vi også bistå med dette!

Har du spørsmål vedrørende vårt tilbud som anerkjent damefrisør er det bare å kontakte oss på enten mail eller telefon 22 32 04 0.

 

Andre tjenester: Herreklipp Barneklipp Skjeggklipp Vippe extensions Frisyre-bryllup

 

Gå til: Hjem Hårprodukter Om oss Kontakt oss