Hårklipp for dame

Hårklipp for dame

Vi har lang erfaring med dameklipp. Damefrisør i Oslo som utfører alle klassiske frisørtjenester som hårklipp, farging, striping, strukturomforming eller oppsett av hår.

Bestill time

Lang erfaring med dameklipp

Vi utføre alle de klassiske frisørtjenester, og kan kombinere flere farger og teknikker slik at vi kan få fram akkurat den stilen du ønsker. Vi er en salong med solide kompetanser. Hos oss jobber 3 frisører med over 20 år i bransjen og en lærling. Med andre ord har vi solid erfaring med hår og dette gjør at håret ditt alltid er i trygge hender her hos vår damefrisør. Vi vekter oppdatert kunnskap om motebildet, nyheter og produkter høyt. Ser du etter en damefrisør som er dyktig, imøtekommende og som kan gi deg gode råd i forhold til styling av håret ditt, er det bare å stikke innom hos oss. Vi kan dame klipp!

Vi tilbyr en rekke tjenester for damer i alle aldre inkludert:

 

hårklipp dame

Hårklipp stiler - kort og langt

Vår damefrisør tilbyr dameklipp for damer i alle aldre. Vi tilpasser oss ditt behov, og former frisyrer i alle stiler, langt og kort. Vi tilbyr damefrisyrer, i alle mulige stiler og former. Er det en spesiell anledning, bryllup, bursdag eller høytid? Våre frisører elsker å gjøre kundene ekstra flotte, for spesielle anledninger. Skaper fine frisyrer, tilpasset ditt hår.

Moderne dameklipp

Hårstiler endrer seg fra år til år. Hva som er moderne i 2021, er kanskje ikke det i 2022. Våre frisører holder seg oppdatert på hva som er trendy og moderne. Former fine og trendy frisyrer, tilpasset ditt hår og dine ønsker. Gir også råd og tips, for hvordan å utnytte din hårtype på best mulig måte.

Pris for dameklipp

Det er mange frisørsalonger i Oslo, som tilbyr dameklipp. Prisene varierer mellom frisørene, du finner både billige og dyre salonger. Ellingsrud Frisør AS ligger på markedspris. Det sikrer kundene, en tjeneste av høy kvalitet. Kontakt oss for pris på hårklipp.

Andre tjenester:  Herreklipp   Barneklipp 

 

damefrisør

Vi gir råd og stylingtips!

Ønsker du gode råd til hvordan du kan skape nytt liv i håret ditt? Eller kanskje du overveier å legge om stilen din helt? Dette er noe vi som damefrisør har med å gjøre på daglig basis, og vi kan derfor gi deg gode råd og tips i forhold til hvordan du best realiserer ønskene dine. Alt sammen foregår i en behagelig og avslappet atmosfære. Vi har gjort mye ut av å etablere trivelige omgivelser der du kan senke skuldrene og la profesjonelle hender stelle med håret ditt. Vi har gunstig beliggenhet på Ellingsrudåsen T-bane-stasjon. Derfor er det enkelt for deg å besøke oss uansett hvor i Oslo du bor, og spesielt fra Alna, Karihaugen, og Furuset. Og om du ønsker å kombinere besøk hos damefrisør med en barneklipp for gullungen eller en pode kan vi også bistå med dette! Har du spørsmål vedrørende vårt tilbud som anerkjent damefrisør er det bare å kontakte oss på enten mail eller telefon 22 32 04 0.

dameklipp oslo

Damefrisør Oslo

Ellingsrud Frisør tilbyr hårklipp for damer i Oslo og omegn. De fleste av våre kunder, holder til i og rundt Lørenskog, og generelt Oslo øst. Men alle er hjertelig velkommen innom vår frisørsalong, enten du bor på Strømmen, Lillestrøm, Alna, Haugerud, Bjerke, Nordre Aker, Grunerløkka, Gamle Oslo eller i Oslo sentrum.

 

Les også:   Slik skal håret se ut i 2022    Flotte frisyrer for voksne kvinner

Veibeskrivelse fra Strømmen

Kart med veibeskrivelse, fra Strømmen til Ellingsrud Frisør.

  • Fortsett inn på 159 / Sagbruksveien, kjør 41 m. Kjør 2. høyre i rundkjøringen inn på 159 / Fjellhammerveien, kjør 5,1 km. Fortsett inn på Strømsveien, kjør 355 m. Ta 3. høyre i rundkjøringen inn på 163 / Lørenskogveien, kjør 108 m. Følg 1. høyre i rundkjøringen inn på Solheimveien, kjør 122 m.
  • Fortsett inn på Karihaugveien, fortsett 10 m. Bomstasjon: fra 31 til 104 kr, kjør 128 m Karihaugveien. Sving venstre inn på Edvard Munchs vei, kjør 9 m. Sving høyre inn på Dragonstien, kjør 22 m. Følg høyre inn på Pionerstien, fortsett 48 m.
  • Ellingsrud frisør AS, Edvard Munchs vei, Oslo.
Veibeskrivelse fra Kalbakken

Kart med veibeskrivelse fra Kalbakken til Ellingsrud Frisør.

  • Kjør inn på Kalbakkveien, kjør 140 m. Sving venstre inn på Nordtvetveien, kjør 27 m. Ta høyre inn på Kalbakkveien, kjør 455 m. Følg høyre inn på Grorudveien, kjør 970 m.
  • Fortsett inn på Micheletveien, kjør 243 m. Følg inn på Professor Birkelands vei, kjør 1,2 km. Ta 2. høyre i rundkjøringen inn på Sam Eydes vei, kjør 752 m. Kjør 1. høyre i rundkjøringen inn på Jerikoveien, kjør 166 m. Fortsett 2. høyre i rundkjøringen inn på Karihaugveien, kjør 517 m.
  • Sving høyre inn på Edvard Munchs vei, kjør 398 m. Følg høyre inn på Dragonstien, kjør 22 m. Fortsett høyre inn på Pionerstien, kjør 48 m. Ellingsrud frisør AS, Edvard Munchs vei, Oslo.

 

 

Gå til:  Hjem  Hårprodukter  Om oss  Kontakt oss