Farge av vipper og bryn

Farge vipper og bryn

Bestill time

Farge vipper og bryn gjøres behagelig og profesjonelt hos oss! Mascara og annen sminke sliter på vippene, og hver gang du fjerner sminken er det lett at noen vipper følger med. For å unngå daglig skade anbefaler vi behandling for farge av vipper og bryn.

Om du har forsøkt å farge vippene selv tidligere har du kanskje opplevd at det er vanskelig å få fargen helt inn til vipperoten. Dette kan vi gjøre for deg. Det er heller ikke like ukomfortabelt å få behandling utført i vår salong da du kan bare lukke øynene og slappe av mens vi utfører jobben.

 

Vi tilbyr en rekke tjenester for damer i alle aldre inkludert:

 

Andre tjenester: Dameklipp Herreklipp Barneklipp Skjeggklipp Vippe extensions Frisyre-bryllup

 

Vi bruker kun produkter som er nøye testet slik at du ikke skal oppleve noe ubehag hverken under eller etter behandlingen. Vi har også jobbet med alle typer farger på både vipper og bryn så vi vet hvordan vi best skal tilpasse fargen enten til din opprinnelige farge, eller til din nye hårfarge.

Du finner enkelt frem til vår salong som ligger på Ellingsrud t-banestasjon. Det gjør at det er lett å stikke innom enten du er på vei til Alna, Karihaugen, Furuset eller andre steder i Oslo.

Spørsmål angående farging av vipper og bryn? Kontakt oss på telefon eller mail.

 

Gå til: Hjem Hårprodukter Om oss Kontakt oss