Farging med foliestriper

Farging med foliestriper

Bestill time

Foliestriper passer godt for deg som ønsker å stripe håret jevnt over hele hodet. Du kan også få tynnere striper med denne teknikken, men de fleste ønsker å få større dekning når de velger foliestriper.

I tillegg til tykkelsen av stripene kan du også velge mellom ulike fargeinntrykk som gir ulikt spill til håret. Flere fordeler med denne teknikken er at den også skaper en illusjon av mer hår og et mer naturlig liv til frisyren. Derfor er foliestriping et godt alternativ for deg som ønsker å friske opp håret på et enkelt vis, uten å inkludere farge og klipp. Hos oss kan du også farge håret med striping.

 

Tjenester: Dameklipp Herreklipp Barneklipp Skjeggklipp Vippe extensions Frisyre-bryllup

 

Få ny frisyre med foliestriper
Hos Ellingsrud frisør bistår vi deg med å stripe håret ditt med folie. Vi har over 20 års erfaring fra frisørbransjen, og bistår deg med nye og oppdaterte teknikker. Vi gir deg gjerne råd til etterbehandling av ditt stripete hår, for et maksimalt og holdbart resultat.

Foliestriping for deg som er på Ellingsrud t-bane
Vår salong er ved Ellingsrud t-bane, dermed kan du komme innom vår frisørsalong om du er på vei til Furuset, Alna og Karihaugen. Ta kontakt vedrørende bestilling eller spørsmål til våre frisører om farge og klipp av hår.

Kjenner du noen som kunne tenke seg å friske opp håret med foliestriping?

Spør oss om gavekort på våre tjenester.

 

Gå til: Hjem Hårprodukter Om oss Kontakt oss