Striping av hår

Striping av hår

Bestill time

Striping med hette er den tradisjonelle måten å bleke håret på, uten å helbleke det. Til forskjell fra helbleking er resultatet etter striping at håret blir jevnt over lysere, perfekt for deg som ønsker å lyse opp håret frem mot sommeren eller som ønsker å friske opp fargen.

Det kan være vanskelig å stripe underhår, hår i nakken og på sidene, derfor er den en fordel å la frisøren gjøre jobben for et godt resultat. Hos oss kan du også farge håret med foliestriper.

 

Tjenester: Dameklipp Herreklipp Barneklipp Skjeggklipp Vippe extensions Frisyre-bryllup

 

Frisk opp håret med striper hos Ellingsrud frisør
Skal du stripe håret mot sommeren, eller ønsker du rett og slett å friske opp frisyren? Vi hos Ellingsrud frisør hjelper deg med å stripe håret, slik at det du får det resultatet du ønsker, om det er små eller store striper som står på agendaen. Vi har 20 års erfaring fra frisørbransjen, og bistår deg med gode hårteknikker og råd til hvordan du bør ta vare på håret i etterkant av stripingen. Les gjerne mer om vår foliestriping.

Striping ved Lørenskog
Du finner vår frisørsalong på Ellingsrud t-bane, i nærheten av Lørenskog, det er derfor lett å besøke oss om du skal til Furuset, Alna, Karihaugen eller andre steder i Oslo.

Kontakt oss for bestilling av striping eller spørsmål om våre tjenester.

 

Gå til: Hjem Hårprodukter Om oss Kontakt oss