Håroppsett

Håroppsett

Bestill time

Lang erfaring med håroppsett.

Har du en spesiell anledning i kalender? En dag hvor du ønsker å legge litt ekstra flid i hvordan håret ditt ser ut? Hos Ellingsrud Frisør har vi lang erfaring med ulike håroppsett.

Vi kan lage intrikate fletter, gi deg mer volum og sette opp lekre hårknuter. Våre frisører holder seg oppdatert på nye trender og du kan være sikker på at du vil være fornøyd med sluttresultatet når du forlater salongen. Kanskje er du en som alltid retter ut håret og det kan være spennende med noen store krøller og volum. Eller du er den som alltid slenger håret raskt opp i en hestehale når du skal ut. Da kan vi være behjelpelige med å gjøre din favoritt stil litt mer spennende, eller gi deg inspirasjon til å prøve noe helt nytt og overraske alle. Vi bruker produkter av høy kvalitet og du får en frisyre som holder hele kvelden.

 

Vi tilbyr en rekke tjenester for damer i alle aldre inkludert:

 

Andre tjenester: Dameklipp Herreklipp Barneklipp Skjeggklipp Vippe extensions Frisyre-bryllup

 

Det er svært enkelt å komme seg til vår salong da den ligger på Ellingsrud t-banestasjon. Dette gjør det enkelt å stikke innom enten du skal til Ellingsrud, Alna, Karihaugen eller Furuset.

Spørsmål angående håroppsett? Kontakt oss på telefon eller mail.

 

Gå til: Hjem Hårprodukter Om oss Kontakt oss