Frisør i Oslo

Frisør i Oslo

Bestill time

Leter du etter en frisør i Oslo? Ellingsrud Frisør i Oslo er det trygge valget når du ønsker å tilby håret ditt litt ekstra.

 

Vi er en frisør i Oslo som følger med på motebildet slik at du alltid kan få tilpasset frisyren tidens tendenser og dermed oppnå en mer tidsriktig framtoning. Selv om vi liker å være trendy, er vi også en frisør i Oslo som ønsker å favne bredt, og alle skal føle seg velkommen her hos oss.

 

Hos vår frisør i Oslo blitt du møtt med høy kompetanse, og vårt omfattende tilbud inkluderer blant annet dameklipp, herreklipp, barneklipp, hårfarging, striping, strukturomforming samt oppsetting/brudepynt. Vi er med andre ord en allsidig frisør i Oslo som imøtekommer alle de vanlige behovene på hårfronten.

 

Vi er en frisør i Oslo som dessuten tilbyr hårprodukter for deg som ønsker å forkjæle håret og hodebunnen din med litt ekstra godsaker. Vi har derfor sammensatt et fint sortiment av nøye utvalgte produkter fra anerkjente produsenter. Vi fører merkene Moroccan oil, Redken, Revlon og Matrix. Er du i tvil om hvilke produkter som passer for akkurat deg, kan vi som frisør i Oslo hjelpe deg med å finne fram til de riktige produktene.

 

En frisør i Oslo som gjerne gir tips og råd
Er du lei av frisyren din, eller kanskje du bare ønsker noen stylingtips? Ellingsrud Frisør i Oslo kommer gjerne med råd basert på vår lange erfaring og brede kunnskap. I en behagelig og avslappet atmosfære kan vi sammen finne ut hvordan du best realiserer ønskene dine.

 

Hos oss kan du derfor senke skuldrene, mens dyktige frisører sørger for at håret kompletterer ditt flotte utseende.

 

Har du spørsmål vedrørende vårt tilbud som veletablert frisør i Oslo er det bare å kontakte oss på enten mail eller telefon.