Herrefrisør

Herrefrisør

Profesjonelle hender sørger for at håret ditt behandles i harmoni med de høyeste standardene her hos vår herrefrisør.

Bestill time

Vi har lang og bred erfaring som herrefrisør

Ellingsrud Frisør er en veletablert herrefrisør, som både tilbyr tjenester og produkter i beste kvalitet. Drevne fagfolk sørger for du behandles i harmoni med de høyeste standardene her hos vår herrefrisør. Overveier du en helt ny frisyre, eller ønsker du bare å vedlikeholde den stilen du har? Vi er en herrefrisør som både kan utføre kompetent hårklipp, og dessuten også gi deg stylingtips om du ønsker.

 

Som allsidig herrefrisør utfører vi det meste.

Fler og fler menn ønsker også å farge håret sitt - enten for å skjule de grå hårene eller for å få litt forandring i hverdagen. Vi er en herrefrisør som kan realisere dine ønsker og gi deg prikken over i'en. For oss er det avgjørende at du alltid er fornøyd når du forlater salongen vår - derfor strekker vi oss som herrefrisør langt for å imøtekomme alle dine ønsker.

 

Vi fører som herrefrisør også en rekke hårprodukter som gjør det lettvint for deg å bevare hårets attraktive framtoning. Vi er en herrefrisør som dekker alle behov, derfor går man aldri forgjeves hos oss.

 

En herrefrisør med gunstig beliggenhet

Vi er en herrefrisør som holder til på Ellingsrudåsen T-bane-stasjon. Med andre ord har vi en gunstig beliggenhet som gjør det enkelt for deg å besøke oss - uansett hvor i Oslo du bor. vI har mange kunder fra Alna, Karihaugen, og Furuset.

 

Trivelig stemning og dyktige frisører har gjort salongen vår til et naturlig førstevalg i lokalområdet. Siden vår etablering i 1982 har vi gjort mange kunder fornøyde med høy kvalitet til hyggelige priser.

 

Har du spørsmål vedrørende vårt tilbud som herrefrisør er det bare å ta kontakt på enten telefon 22 32 04 02 eller mail.