frisyre bryllup

Frisyre bryllup

Bestill time

Valget av frisør kan også føles som en stor avgjørelse. Man gifter seg jo tross alt bare en gang i livet – forhåpentligvis.

Man vil gjerne leve opp til både egne og andres forventninger og ikke minst ønsker man at den utkårede skal miste pusten av beundring.
Det er så utrolig mange muligheter, så mye å velge mellom. Oppsatt, utslått, stramt eller løst. Og hva kler egentlig deg? Hva får frem ansiktet ditt på best mulig måte? Hvilke muligheter har du med ditt hår? Vi har lang erfaring med oppsetting av hår og hjelper deg gjerne.

 

Vær gjerne ute i god tid med bestilling av time til den store dagen.
En prøvetime inngår i prisen, vi setter da av 30 - 45 min. Gjør det gjerne en måneds tid før bryllupet, hvor vi sammen prater om bryllupsdagen og håret. Vi ønsker at du skal få akkurat den frisyren du ønsker deg. Kort eller langt hår, vi hjelper deg med ideer. Vi snakker om tankene og ideene du har til hvordan du ønsker å ha håret ditt. Ta gjerne med deg bilder av hva du kan tenke deg, slik at vi lettere kan forstå hva du er ute etter. Lurt også å ta med bilde av brudekjolen så vi ser hva som passer til den. Skal du ha slør eller annen pynt kan det være lurt å ta med seg dette på timen, slik at frisøren får sett det

Har du spørsmål angående frisyre til bryllup er det bare å ta kontakt med oss på enten telefon eller mail.