Hårkur hos en profesjonell frisør

Hos Ellingsrud Frisør kan du velge blant et godt utvalg hårkurer som dekker ethvert behov håret ditt måtte ha.

I vår salong kan du gi håret ditt en skikkelig boost – uansett.

Virker håret ditt tørt og livløs?
Vi i Ellingsrud Frisør tilbyr en rekke hårkurer, alt etter hva du ønsker og hvilke behov håret ditt trenger. Tørt hår kan få fuktighet og shine, slitent hår kan få næring og glans. I vår frisørsalong kan tørr hodebunn bli mykt og smidig med en kur som samtidig gjør håret godt. Hvis håret ditt er matt, kan en god hårkur være det som skal til for at det skal se levende og friskt ut igjen.

Vi har kur for både hår og hodebunn. Etter sterk farge behandling i håret ditt, anbefaler vi alltid at du tar hårkur som etterbehandling, på denne måten vil håret fortsatt se sunt, friskt og shiny ut med den nye fargen.

Lyst å gjøre litt ekstra stas på håret ditt?
Hvem ønsker seg ikke et sunt hår på 1-2- 3? Vi gir deg tipsene til hvordan du får mest mulig ut av din hårkur og hvordan du bruker den riktig. Nydelig hår kan nemlig bare være en hårvask unna. Kom innom vår salong på Ellingsrud eller i noen av de andre salongene og ta deg en deilig hodebunnmassasje som avsluttes med en hårkur som passer for håret ditt. Du finner alle våre salonger på Ellingsrud, Furuset, Lørenskog, Alna, Grorud, Stovner og Oslo.

Vi tilbyr deg den beste servicen til enhver tid. Kom gjerne innom for en prat eller har du spørsmål angående timebestilling eller om noen av våre tjenester/produkter, ta gjerne kontakt med oss i dag. Du kan nå oss på telefon 22 32 04 02 eller sende oss en E-post: post@ellingsrudfrisor.no.

Velkommen til oss!