Vippeextensions

Vippe extentions

Ring 22 32 04 02 for time

For at dine vippe extensions skal holde seg fine, er det viktig med gode rutiner.

- Det første døgnet etter at du har satt på vippe extensions, er det viktig å ikke eksponere vippene for fuktighet og høy varme, da dette kan påvirke vippelimet. Vann og høy luftfuktighet vil gjøre at limet størkner for raskt, og bindingen i linet vil bli skjør og påvirke holdbarheten til vippene. Etter 24 timer kan du fritt bade og dusje uten at dette vil skade vippene.

vippe extensions

- Unngå kontakt med olje/ oljebaserte produkter, da dette kan få limet til å løsne. Huden produserer også en egen olje som kan påvirke limet, så det er viktig med gode renserutiner. Få din vippetekniker til å anbefale deg noen gode produkter. Dersom man går lang tid mellom hver rens, kan dette i verste fall føre til sykdom/ infeksjon.

vippeextensions

- Ikke plukk/ dra i vippene. Vippene kan forøvrig falle raskere av hvis man ligger med ansiktet ned, så vippene blir klemt ned i underlaget.

- Dersom vippene faller raskt av, til tross for at du har vært forsiktig og hatt gode rutiner, ber vi deg ta kontakt med oss så raskt som mulig, så vi kan ordne dem.

Vippeextensions er festet til dine naturlige vipper, og vil følge omløpet og falle av med dem. De fleste mister i gjennomsnitt 3 vipper daglig på hvert øye, og når en naturlig vipp faller av har en ny vipp allerede begynt å vokse ut på samme sted. På grunn av denne prosessen, vil vippene etter hvert se mindre fyldige ut.

 

Andre tjenester: Dameklipp Herreklipp Barneklipp Skjeggklipp Frisyre-bryllup

 

Man har omtrent 100 vipper per øye. I løpet av en uke har man mistet i gj.snitt 21 vipper, 42 etter to uker og 63 vipper etter tre uker. De fleste vil derfor trenge påfyll av vippe extensions etter 2-3 uker, mens andre kan gå lengre da vippene vokser i ulike takter. Vippene vokser og faller av i sykluser, og enkelte opplever i perioder (våren/ høsten) at man mister flere vipper enn vanlig. Dette er normalt og går over etter noen uker.

Ring oss i dag på 22 32 04 02 for å bestille din time

Du finner våre salonger på Ellingsrud, Furuset, Lørenskog, Alna, Grorud, Stovner og Oslo.

 

Gå til: Hjem Hårprodukter Om oss Kontakt oss