Brudepynting

Brudepynting

Bestill time

På den store dagen ønsker alle bruder å se strålende ut. Her hos Ellingsrud Frisør hjelper vi deg gjerne med brudepytingen.

 

Våre erfarne frisører hjelper deg på forhånd å finne den riktige stilen for ditt hår slik at det står i stil med brudekjolen og typen bryllup dere skal ha. Om du har kort hår, langt hår, krøller eller flatt hår så kan vi finne en måte å style det på som du blir fornøyd med. Vi holder oss oppdatert på moderne stiler, men har også satt opp hår på mer tradisjonelle måter. Hos oss er du i trygge hender.

 

Vi bruker produkter fra Moroccanoil, Redken, Revlon og Matrix slik at du skal få varer av ypperste kvalitet. Vi sørger også for at frisyren holder hele dagen slik at du slipper at løse hår blir i veien når du vil tenke på helt andre ting.

 

Vår frisør salong ligger på Ellingsrud t-banestasjon så det er enkelt å finne oss. Enten du skal av på Ellingsrud eller videre til Alna, Karihaugen, Furuset, eller videre til ellers i Oslo så går det raskt å komme innom å få en prøvetime før den store dagen.

 

Har du spørsmål angående håroppsett er det bare å ta kontakt med oss på enten telefon eller mail.