Vippeextensions

LANG ERFARING MED

vippeextensions

For at vippeextensions skal holde seg fine er det viktig med riktig behandling og gode rutiner. Du finner vår salong på Ellingsrud i Oslo.

– I de første 24 timene etter at du har lagt på vippeextensions er det viktig å ikke utsette vippene for fuktighet og høy varme, da dette kan påvirke vippelimet. Vann og høy luftfuktighet vil føre til at limet stivner for raskt, og bindingen i linet vil bli skjør og påvirke holdbarheten til vippene. Etter 24 timer kan du fritt bade og dusje uten at dette skader vippene.

– Unngå kontakt med olje/oljebaserte produkter, da dette kan føre til at limet løsner. Huden produserer også sin egen olje som kan påvirke limet, så gode rengjøringsrutiner er viktig. Få vippeteknikeren til å anbefale noen gode produkter. Går det lang tid mellom hver rengjøring kan dette i verste fall føre til sykdom/infeksjon.

– Ikke plukk/trekk i vippene. Vippene kan forøvrig falle fortere av hvis du ligger med ansiktet ned, så vippene klemmes fast i underlaget.

vippeextensions oslo

– Dersom vippene faller raskt av, til tross for at du har vært forsiktig og hatt gode rutiner, ber vi deg kontakte oss så fort som mulig slik at vi kan fikse dem. Vippeextensions festes til dine naturlige vipper, og vil følge syklusen og falle ut med dem. De fleste mister i snitt 3 vipper per dag på hvert øye, og når en naturlig vippe faller av, har en ny vippe allerede begynt å vokse ut på samme sted. På grunn av denne prosessen vil vippene til slutt se mindre fyldige ut.

Du finner vår salong for vippeextensions rett ved Ellingsrudåsen T banestasjon, på Ellingsrud i Oslo.

TJENESTER vippeextensions

FORLENGELSE EN PRAKTISK BELIGGENHET.

Det er omtrent 100 øyevipper per øye. I løpet av en uke har du i snitt mistet 21 vipper, 42 etter to uker og 63 etter tre uker. De fleste vil derfor trenge en påfylling av vippeextensions etter 2-3 uker, mens andre kan gå lengre ettersom vippene vokser i ulik hastighet. Vippene vokser og faller ut i sykluser, og noen opplever i perioder (vår/høst) at de mister flere vipper enn vanlig. Dette er normalt og går over etter noen uker.

Hvis du har spørsmål angående tilbudet vårt som en anerkjent damefrisør, er det bare å kontakte oss på enten e-post eller telefon 22 32 04 02.

Du finner våre salonger for vippeextensions i Ellingsrud, Furuset, Lørenskog, Alna, Grorud, Stovner og Oslo.

INTERESTED?

COME ON IN!

We offer a range of services for ladies of all ages including:

icon8.png

Color lashes and brows

Morbi fermentum tortor imperdiet massa

icon8.png

Color lashes and brows

Morbi fermentum tortor imperdiet massa

icon8.png

Color lashes and brows

Morbi fermentum tortor imperdiet massa

icon8.png

Color lashes and brows

Morbi fermentum tortor imperdiet massa

PLASSERING

Edvard Munch v. 47, 1063 Oslo, Norge

KONTAKT OSS

Ring: 22 32 04 02
E-post:
post@ellingsrudfrisor.no

Åpningstider

Man 10.00-17.00 Tirs, ons, fre: 10.00-18.00
Torsdag: 10.00-19.00
Lørdag: 9.00-14.00

Hvorfor

velge

oss

Kvalifiserte frisører
0%
PERFEKT STIL
0%
BESTE PLEIEPRODUKTER
0%

PRICING

SERVICE

hair-care-YNDUCU6.jpg