Brud

Lang erfaring som

bryllupsfrisør

Å velge en bryllupsfrisør kan føles som en stor beslutning. Man gifter seg tross alt bare én gang i livet – forhåpentligvis

Du vil gjerne leve opp til både dine egne og andres forventninger og ikke minst vil du at den utvalgte skal miste pusten av beundring.
Det er så mange utrolige muligheter, så mye å velge mellom. Sett opp, slått ut, stramt eller løst. Og hva har du egentlig på deg? Hva får ansiktet ditt frem på best mulig måte? Hvilke alternativer har du med håret ditt? Vi har lang erfaring med hårstyling og hjelper deg gjerne.

brudefrisyre

EN BRUDEFRISØR MED

EN PRAKTISK BELIGGENHET.

Vær der i god tid til å bestille time for den store dagen.

En prøvetime er inkludert i prisen, vi setter da av 30 – 45 minutter. Gjør det helst en måned før bryllupet, hvor vi snakker sammen om bryllupsdagen og håret. Vi vil at du skal få akkurat den frisyren du ønsker. Kort eller langt hår, vi hjelper deg med ideer. Vi snakker om tankene og ideene du har om hvordan du vil at håret ditt skal være. Ta gjerne med bilder av det du kan tenke deg, slik at vi lettere kan forstå hva du er ute etter. Det er også lurt å ta med bilde av brudekjolen slik at vi kan se hva som passer til den. Skal du ha slør eller annen pynt, kan det være lurt å ta dette med deg til avtalen, slik at frisøren kan se det.

INTERESSERT?

KOM INN!

Vi tilbyr en rekke tjenester for alle brudepar.

Hårstyling

Striping av hår

Farging med foliestriper

Farging av hår

Farge på øyenvipper og øyenbryn

Brynsstyling

Brude dekorasjon

PLASSERING

Edvard Munch v. 47, 1063 Oslo, Norge

KONTAKT OSS

Ring: 22 32 04 02
E-post:
post@ellingsrudfrisor.no

Åpningstider

Man 10.00-17.00 Tirs, ons, fre: 10.00-18.00
Torsdag: 10.00-19.00
Lørdag: 9.00-14.00

Hvorfor

velge

oss

Kvalifiserte frisører
0%
PERFEKT STIL
0%
BESTE PLEIEPRODUKTER
0%

PRICING

SERVICE

hair-care-YNDUCU6.jpg