Dame hårklipp

Vi har lang erfaring

med dameklipp

Vi er en salong med solid kompetanse. Hos oss møter du 3 frisører og en lærling. Vi har solid erfaring med hår og dette gjør at du alltid vil være i trygge hender. Vi legger stor vekt på oppdatert kunnskap om mote, nyheter og produkter. Ser du etter en damefrisør som er dyktig, oppmerksom, og som kan gi deg gode råd i forhold til å style håret er det bare å stikke innom oss. Vi tilbyr også klippekort, hver 10.klipp er gratis.
dameklipp oslo
dame klipp
dame frisør
hårklipp dame

En damefrisør som

gir gjerne råd og stylingtips

Ønsker du gode råd til hvordan du kan skape nytt liv i håret? Eller kanskje du vurderer å endre stilen helt? Dette er noe vi som damefrisører må forholde oss til i det daglige, og vi kan derfor gi deg gode råd og tips i forhold til hvordan du best mulig kan realisere dine ønsker.

Alt foregår i en hyggelig og avslappet atmosfære. Vi har lagt ned mye arbeid i å etablere hyggelige omgivelser hvor du kan senke skuldrene og la profesjonelle hender gjøre håret ditt.

Vi holder til på Ellingsrudåsen T-banestasjon. Derfor er det enkelt for deg å besøke oss uansett hvor i Oslo du bor, og spesielt fra Alna, Karihaugen og Furuset. Og ønsker du å kombinere et besøk hos damefrisøren med en barneklipp for gullbarnet eller en pode, kan vi også bistå med dette!

Hvis du har spørsmål angående tilbudet vårt som en anerkjent damefrisør, er det bare å kontakte oss på enten e-post eller telefon 22 32 04 02 .

INTERESSERT?

KOM INN!

Vi tilbyr en rekke tjenester for damer i alle aldre, inkludert:

ICONS-07

Farge vipper og bryn

Morbi fermentum tortor imperdiet massa

ICONS-08

Farging av hår

Morbi fermentum tortor imperdiet massa

ICONS-09

hår styling

Morbi fermentum tortor imperdiet massa

ICONS-10

Napping av bryn

Morbi fermentum tortor imperdiet massa

PLASSERING

Edvard Munch v. 47, 1063 Oslo, Norge

KONTAKT OSS

Ring: 22 32 04 02
E-post:
post@ellingsrudfrisor.no

Åpningstider

Man 10.00-17.00 Tirs, ons, fre: 10.00-18.00
Torsdag: 10.00-19.00
Lørdag: 9.00-14.00

Hvorfor

velge

oss

Kvalifiserte frisører
0%
PERFEKT STIL
0%
BESTE PLEIEPRODUKTER
0%

PRICING

SERVICE

hair-care-YNDUCU6.jpg