Barneklipp

Ellingsrud frisør tilbyr

barneklipp i beste kvalitet

Ellingsrud Friøsr tilbyr barneklipp i beste kvalitet. Vi gir en frisyre som gjør både foreldre og barn glade. En forutsetning for at vi skal oppnå gode resultater er å forstå hva våre yngste kunder ønsker. Dette er ikke alltid lett, og i så fall er det viktig at du som ledsager hjelper til litt under konsultasjonen.

Slik sikrer vi en hårklipp som alle er fornøyd med. Vi har lang erfaring med barneklipp, og hos oss er ditt barn i trygge hender. Uansett om barnet ønsker en moderne frisyre, eller bare vil ha en liten vri, finner vi en frisyre som passer.

Har du små barn kan det være lurt å komme innom oss på besøk og bli kjent med oss. Veldig mange små barn er redde for å klippe seg, og de får muligheten til å bli kjent med oss før sin første time.

Både unge og gamle synes det er kjipt når klippen ikke blir som forventet, så vi sørger alltid for å sikre en felles forståelse av hvilken frisyre som ønskes. Er du i tvil om barneklipp, kan vi hjelpe med både frisyre- og stylingtips.

barneklipp oslo

I tillegg til barneklipp,

er vi en allsidig frisør

Vi tilbyr ikke bare barneklipp i beste kvalitet, men har også et komplett tilbud til alle som ønsker å gi håret det lille ekstra.  Vi har solid kompetanse kombinert med lang erfaring, og det gjør tilbudet vårt svært attraktivt for alle som ønsker kvalitet til fornuftige priser.

barnefrisør

Kom innom salongen, så finner vi sammen ut hvordan du kan få alle dine ønsker til å gå i oppfyllelse. Vi har også et bredt utvalg av kvalitetsprodukter.

Da kan vi tilby klippekort hvor du får den 10. klippen gratis. Vår beliggenhet på Ellingsrudåsen T-banestasjon gjør det enkelt å stikke innom – uansett hvor i Oslo du bor. Vi har mange kunder som er innom på vei til Ellingsrud, Alna, Karihaugen og Furuset. Hvis du har spørsmål angående tilbudet vårt som en anerkjent damefrisør, er det bare å kontakte oss på enten e-post eller telefon 22 32 04 02.

INTERESTED?

COME ON IN!

We offer a range of services for ladies of all ages including:

icon8.png

Color lashes and brows

Morbi fermentum tortor imperdiet massa

icon8.png

Color lashes and brows

Morbi fermentum tortor imperdiet massa

icon8.png

Color lashes and brows

Morbi fermentum tortor imperdiet massa

icon8.png

Color lashes and brows

Morbi fermentum tortor imperdiet massa

PLASSERING

Edvard Munch v. 47, 1063 Oslo, Norge

KONTAKT OSS

Ring: 22 32 04 02
E-post:
post@ellingsrudfrisor.no

Åpningstider

Man 10.00-17.00 Tirs, ons, fre: 10.00-18.00
Torsdag: 10.00-19.00
Lørdag: 9.00-14.00

Hvorfor

velge

oss

Kvalifiserte frisører
0%
PERFEKT STIL
0%
BESTE PLEIEPRODUKTER
0%

PRICING

SERVICE

hair-care-YNDUCU6.jpg