Herreklipp

LANG ERFARING

MED HERREKLIPP

Ellingsrud Frisør er en veletablert herrefrisør, som tilbyr både tjenester og produkter av beste kvalitet. Drivkraftige fagfolk sørger for at du blir behandlet i harmoni med de høyeste standarder her hos vår herrefrisør. Vurderer du en helt ny frisyre, eller vil du bare beholde den stilen du har? Vi er en herrefrisør som kan utføre kompetente hårklipp, og også gi deg stylingtips om du ønsker det.

Stadig flere menn ønsker også å farge håret – enten for å skjule de grå hårene eller for å få litt forandring i hverdagen. Vår herreklipp kan realisere dine ønsker og gi deg prikken over i-en. For oss er det avgjørende at du alltid er fornøyd når du forlater salongen vår – derfor strekker vi oss som frisør langt for å imøtekomme alle dine ønsker.

Vår frisørsalong fører også en rekke hårprodukter som gjør det enkelt for deg å opprettholde hårets attraktive utseende. Vi er en herrefrisør som dekker alle behov, derfor går du aldri forgjeves til oss.

Som en allsidig herrefrisør gjør vi det meste.

herreklipp oslo

EN HERREFRISØR MED

EN PRAKTISK BELIGGENHET

Vi er en herrefrisør med base på Ellingsrudåsen T-banestasjon. Vi har med andre ord en gunstig beliggenhet som gjør det enkelt for deg å besøke oss – uansett hvor i Oslo du bor. Vi har mange kunder fra Alna, Karihaugen og Furuset.

Hyggelig atmosfære og dyktige frisører har gjort salongen vår til et naturlig førstevalg i nærområdet. Siden vår etablering i 1982 har vi tilfredsstilt mange kunder med høy kvalitet til fornuftige priser.

Hvis du har spørsmål angående tilbudet vårt som en anerkjent damefrisør, er det bare å kontakte oss på enten e-post eller telefon 22 32 04 02 .

INTERESTED?

COME ON IN!

We offer a range of services for ladies of all ages including:

icon8.png

Color lashes and brows

Morbi fermentum tortor imperdiet massa

icon8.png

Color lashes and brows

Morbi fermentum tortor imperdiet massa

icon8.png

Color lashes and brows

Morbi fermentum tortor imperdiet massa

icon8.png

Color lashes and brows

Morbi fermentum tortor imperdiet massa

PLASSERING

Edvard Munch v. 47, 1063 Oslo, Norge

KONTAKT OSS

Ring: 22 32 04 02
E-post:
post@ellingsrudfrisor.no

Åpningstider

Man 10.00-17.00 Tirs, ons, fre: 10.00-18.00
Torsdag: 10.00-19.00
Lørdag: 9.00-14.00

Hvorfor

velge

oss

KVALIFISERT BARBERE
0%
PERFEKT STIL
0%
BESTE PLEIEPRODUKTER
0%

PRICING

SERVICE

hair-care-YNDUCU6.jpg