Herrefrisør i Oslo

Dersom du leter etter en herrefrisør i hovedstaden som følger med på de aller siste trendene og som yter service i toppklassen, er det bare å bestille en time hos oss. Med over 20 års erfaring i bransjen sørger våre profesjonelle frisører ikke bare for å gi deg en moderne og smart frisyre, men på vår herrefrisør får du også muligheten til å stusse skjegget samtidig.

Når du kommer til vår herrefrisør kan du senke skuldrene i avslappende omgivelser og være trygg på at våre dyktige frisører tar godt hånd om ditt hår og ditt skjegg, og vi opplever faktisk at stadig flere velger å få skjeggklippen hos oss. Når vi ikke har avtaler sørger vi alltid for å oppdatere oss på de seneste trendene og sjekke ut de seneste produktene på markedet.

 

Andre tjenester: Dameklipp Herreklipp Barneklipp Skjeggklipp Vippe extensions Frisyre-bryllup

 

Hårklipp kombinert med stussing av skjegg
Dersom vi har tid, stusser vi gjerne skjegg samtidig som vi utfører vår hårklipp. Vær tidlig ute og sjansene øker.

Klipping og styling av skjegg
Et ordentlig skjegg tiltrekker seg ofte mye oppmerksomhet, og da kan det være en god idè å holde det velstelt. Vi har lang erfaring med å klippe og style skjegg og det spiller ingen rolle om det er langt, stritt eller krøllete, vår herrefrisør sørger for at du kommer ut som en moderne og velpleid mann.

Vår kompetanse og erfaring gjør at du trygt kan spørre om råd og veiledning når du kommer til vår herrefrisør, og har du spesielle ønsker i forhold til skjeggklipp eller frisyre er det bare å snakke med våre frisører.

Ellingsrud Frisør ligger sentralt plassert på Ellingsrudåsen T-bane senter og det er enkelt å ta turen uansett hvor i Oslo du kommer fra.

 

Gå til: Hjem Hårprodukter Om oss Kontakt oss